Codex. Tijd voor versterking.

‘Codex heeft de kennis, ervaring 
en de software’

Codex, de stille kracht die jouw afdeling optimaal draaiende helpt houden. Onopgemerkt, maar onmisbaar, zorgen wij ervoor dat jouw HR- en loonadministratie naadloos meebeweegt met de veranderingen van vandaag en morgen.

De krappe arbeidsmarkt, het hoge personeelsverloop, voortdurend veranderende wet- en regelgeving en de mede daardoor toenemende uitvoering van repeterende werkzaamheden eisen hun tol op HR- en financiële afdelingen. Kostbare tijd en expertise gaat hierdoor verloren.

Codex heeft de kennis, ervaring en de software om hierbij te ondersteunen. Deze software is ontworpen om grote hoeveelheden data snel en nauwkeurig te verzamelen, te controleren en te verwerken. Op tijd, juist en volledig.

We doen dit dagelijks voor veel verschillende klanten. Door breed naar data te kijken verscherpen we onze inzichten en ontwikkelt onze software zich continue. Dat is onze kracht.

Deze kracht delen we graag met jouw afdeling. Met behulp van handige tools, dashboards en persoonlijke ondersteuning nemen we managers en medewerkers veel werk uit handen.

Zo bieden we 24/7 ondersteuning en continuïteit. Zo geven we je de zekerheid dat er geen cruciale informatie en kostenbesparingen blijven liggen.

Dit alles levert iets op wat voor jouw afdeling het meest kostbaar is — tijd.
Tijd voor medewerkers om werk te doen waar ze energie van krijgen, tijd om zich te ontwikkelen en om waardevol bij te dragen aan de continuïteit van de organisatie.

Codex. Tijd voor versterking.

Codex office 1

Codex 15 jaar

Codex werd in 2008 geboren uit een gedrevenheid om zoveel mogelijk processen te automatiseren en te digitaliseren. En met de intentie om te blijven innoveren. Door de jaren heen maakten onze software en ons platform een snelle groei door, net als ons klantenbestand overigens. Daarbij bleek ons onafhankelijke karakter een groot goed te zijn.

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd

Codex is gecertificeerd voor de ISO 27001 norm, dé wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging. Met deze certificering tonen wij aan dat Codex voldoet aan alle eisen die een opdrachtgever mag stellen aan het veilig en verantwoord omgaan met aangeleverde data. Transport, opslag en bewerking van gevoelige data is bij ons in veilige handen.

certificaat ISO 27001

Codex verlengstuk van onze afdeling

“Ik zocht een betrouwbare partner voor een lange termijn. Codex is een verlengstuk van onze afdeling geworden. Altijd bereikbaar voor overleg op inhoud, lopende zaken en veranderingen.”

codex klanten buurtzorg bart morsink

Bart Morsink, Controller bij Buurtzorg Nederland

Gezonde administratie én tevreden medewerkers?

Optimaliseer je processen en besteed terugkerend werk uit aan Codex.
Plan een vrijblijvend gesprek inclusief demo.

Contact